Antena 3 CNN Actualitate Cultură John Malkovich, interviu EXCLUSIV pentru Antena 3: Publicul român a fost fantastic

John Malkovich, interviu EXCLUSIV pentru Antena 3: Publicul român a fost fantastic

John Malkovich, interviu EXCLUSIV pentru Antena 3: Publicul român a fost fantastic
10 Sep 2013   •   23:21
Celebrul actor american John Malkovich, care a interpretat rolul naratorului în producţia "The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer", pusă în scenă la Ateneul Român din Capitală, în cadrul Festivalului „George Enescu”, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3.

"Ador spectacolul acesta, sunt nişte lucruri profunde care se întâmplă acoloa declarat celebrul actor, în dialogul pe care l-a purtat cu Mihai Gâdea.

Artistul a precizat că reprezentaţia din România a producţiei "The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer" ar putea fi ultima.

"Am început să vorbim despre spectacolul acesta în 2007 şi l-am jucat pentru prima oară în 2008. Am făcut foarte multe reprezentaţii", a adăugat actorul. John Malkovich a precizat că, în ultimii ani, a efectuat turnee în întreaga lume cu producţia "The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer".



Întrebat dacă există posibilitatea producerii unui film după acest spectacol, actorul a răspuns: "Există un DVD cu acest spectacol".

"Mi-a plăcut din prima clipă acest spectacol. Mi se pare un spectacol interesant, compact", a mai spus artistul. "De fiecare dată când aud această orchestră minunată cântând această muzică, cred că aş putea să o reproduc de la un capăt la altul", a mai spus actorul. "Este o muzică puternică, este absolut spectaculoasă!"

Artistul a lăudat publicul din România, spunând că "a fost fantastic".  "O sală superbă, un public minunat, o punere în scenă minunată. S-a pus inimă în organizarea spectacolului" a spus John Malkovich.



John Malkovich, născut în 1953, este actor, producător şi regizor şi a apărut în ultimii 25 de ani pe afişele a peste 70 de lungmetraje. A fost de două ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolurile din "Locuri în inimă/ Places in the Heart" (1984) şi "În bătaia puştii/ In the Line of Fire" (1993).

Printre filmele în care a jucat se numără "Moartea unui comis-voiajor" (1985), "Menajeria de sticlă" (1987), "Imperiul soarelui" (1987), "Legături periculoase" (1988), "Oameni şi şoareci" (1992), "Avionul condamnaţilor" (1997), "În pielea lui John Malkovich" (1999), "Libertinul" (2005), "Viaţa lui Gustav Klimt" (2006), "Citeşte şi arde" (2008), "Greu de pensionat" (2010).


 

×
Subiecte în articol: festivalul George Enescu Sinteza Zilei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close