Antena 3 CNN Actualitate Cultură Intact Interactiv, lider de piaţă, după preluarea GSP.ro

Intact Interactiv, lider de piaţă, după preluarea GSP.ro

Intact Interactiv, lider de piaţă, după preluarea GSP.ro
03 Feb 2009   •   13:19

După adăugarea în portofoliul său a site-urilor GSP.ro, regia de publicitate on-line a trustului Intact, Intact Interactive, a devenit liderul pieţei, schimbând clasamentul agenţiilor on-line.
?Intact Interactive a ofertat fair toate site-urile din grup şi, spre lauda ei, echipa Intact Interactive a reuşit să şi le atragă în portofoliu?,susţine Augustin Roman, directorul executiv al ?Gazetei Sporturilor?.
Mutarea site-urilor GSP.ro către Intact Interactive era iminentă. La sfârşitul săptămânii trecute, regia de publicitate Boom şi site-urile ?Gazetei Sporturilor? au încheiat colaborarea.
Deşi la începutul anului regia de publicitate on-line Boom părea să aibă un uşor avans faţă de Intact Interactive, clasamentul a fost schimbat când site-urilor GSP.ro de la Boom au trecut în portofoliul Intact.
?În acest moment, se poate spune ca Intact Interactive are cel mai bun portofoliu din piaţă, dar şi cea mai mare cotă de piaţă, iar acest lucru a fost posibil datorită valorii oamenilor care formează Intact Interactive?, a mai declarat directorul executiv al ?Gazetei Sporturilor?, Augustin Roman.
În plus, Roman speră ca, anul acesta, numărul vizitatorilor unici să crească cu 50%.
Mai multe informaţii pe această temă, în Financiarul
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close