Antena 3 CNN Actualitate Cultură Îndeplinirea promisiunilor electorale, făcute de Obama, urmărită online de ?obamametru?

Îndeplinirea promisiunilor electorale, făcute de Obama, urmărită online de ?obamametru?

Îndeplinirea promisiunilor electorale, făcute de Obama, urmărită online de ?obamametru?
24 Ian 2009   •   13:38

Barack Obama a fost deja învestit în funcţia de preşedinte a Statelor Unite, iar îndeplinirea promisiunilor, făcute în capmania electorală, sunt supravegheate atent, online, de ?obamametru?. Obamametrul a fost pus la dispoziţia publicului de cotidianul St. Petersburg Times, din Florida, şi poate fi accesat la adresa http://www.politifact.com/truth-o-meter/promises/.
Cotidianul a adunat aproximativ 500 de promisiuni făcute de Obama în timpul campaniei electorale. La trei zile după învestirea oficială, conform obamametrului, preşedintele american a îndeplinit deja şapte promisiuni. Printre ele se numără numirea cel a cel puţin un republican în administraţie, interzicerea primirii de cadouri din partea grupurilor de presiune şi asigurarea transparenţei faptelor şi gesturilor făcute de preşedinte.
Una din promisiuni este ?în aşteptare? şi alte 14 sunt ?în lucru?, în timp ce, în ceea ce priveşte 488 de promisiuni nu s-a acţionat încă.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close