Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gheorghe Dinică este stabil şi nu a suferit vreo intervenţie chirurgicală

Gheorghe Dinică este stabil şi nu a suferit vreo intervenţie chirurgicală

Gheorghe Dinică este stabil şi nu a suferit vreo intervenţie chirurgicală
26 Oct 2009   •   18:45

Starea lui Gheorghe Dinică este stabilă el nefiind supus vreunei intervenţii chirurgicale a precizat, luni, Mircea Beuran, managerul Spitalului Floreasca, citat de Mediafax. Potrivit sursei citate, mai multe date cu privire la sănătatea actorului vor fi comunicate în zilele următoare, după ce vor fi cunoscute rezltatele tuturor investigaţiilor.

"Vreau să atrag atenţia asupra unui singur aspect. De când a fost internat şi până astăzi, maestrul nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală, toracică, cervicală, abdominală sau de alt abord. Pacientul este stabil, internat la terapie intensivă, ventilat mecanic", a declarat, pentru Mediafax, managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor doctor Mircea Beuran.

Medicii de la Spitalul Floreasca au stabilit că infecţia a pornit de la o bronho-pneumonie, iar în momentul de faţă actorul se află sub tratament complex. Într-un comunicat de presă, doctorii au anunţat că, în momentul internării, Gheorghe Dinică suferea de congestie pulmonară dar şi de o afecţiune renală, iar acum se află sub un tratament complex. Infecţia a pus încet-încet stăpânire pe tot organismul. A ajuns deja la inimă, ficat, şi rinichi.

Actorul este internat, de joi, la Secţia de terapie intensivă a Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, fiind adus de la Spitalul Elias.

Chiar dacă nu îl pot vizita, prietenii îi sunt alături şi se roagă să depăşească cu bine acest moment dificil din viaţă. Apropiaţii spun că în ultimul timp, actorul era foarte obosit. Se pare că maestrul suferă şi de Alzheimer, iar boala deja se manifesta destul de evident, chiar şi la filmări.

GHEORGHE DINICĂ, ALĂTURI DE JEAN CONSTANTIN, ÎN REVANŞA



GHEORGHE DINICĂ - SUNT VAGABONDUL VIEŢII MELE




Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close