Antena 3 CNN Actualitate Cultură George R.R. Martin vrea "să te omoare" pentru 20.000 de dolari

George R.R. Martin vrea "să te omoare" pentru 20.000 de dolari

george.jpg
07 Iun 2014   •   17:04
Scriitorul George R.R. Martin, autorul cărţilor pe baza cărora este realizat serialul TV "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", oferă fanilor săi şansa de a fi "ucişi" în următorul volum al seriei sale fantasy, relatează Mashable.

Autorul american a lansat un concurs pe un site caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru o rezervaţie naturală dedicată lupilor. Cei doi câştigători ai concursului lansat de George R.R. Martin vor avea şansa de a apărea în următorul volum al seriei "Cântec de gheaţă şi foc" sub forma unor personaje care vor avea parte de o moarte teribilă.

Pentru această "onoare", fanii scriitorului american vor trebui să facă o donaţie de 20.000 de dolari pentru acea rezervaţie naturală.

Câştigătorii vor avea dreptul de a alege singuri statutul social al personajelor - nobili, ţărani, vrăjitori, prostituate, soldaţi - care vor purta numele lor în acel volum, iar George R.R. Martin le promite că vor avea parte de o "moarte îngrozitoare".

Detaliile despre acest proiect de caritate şi modalităţile de efectuare a donaţiilor pot fi consultate pe site-ul Prizeo.com.

×
Subiecte în articol: Game of Thrones urzeala tronurilor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close