Antena 3 CNN Actualitate Cultură Florin Călinescu scoate din emisiune un lider de sindicat: "Ce să-ţi spun, nu mai vine Nistor cu mine!" (VIDEO)

Florin Călinescu scoate din emisiune un lider de sindicat: "Ce să-ţi spun, nu mai vine Nistor cu mine!" (VIDEO)

Florin Călinescu scoate din emisiune un lider de sindicat: "Ce să-ţi spun, nu mai vine Nistor cu mine!" (VIDEO)
01 Mai 2009   •   18:11

Florin Călinescu a reuşit să scoată din sărite şi din emisiune unul dintre liderii de sindicat din Educaţie. Invitaţi în ediţia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei, moderată de Dana Grecu şi Radu Tudor, Marius Nistor, preşedinte executiv Spiru Haret şi Florin Călinescu s-au lăsat pradă unei discuţii extrem de aprinse pe tema grevei anunţate în sistemul de Învăţământ.

Deranjat profund de hotărârea profesorilor de a boicota examenele naţionale, Florin Călinescu i-a propus liderului de sindicat să organizeze protestele în aşa fel încât să nu sufere copiii şi, implicit, părinţii. Acesta i-a oferit drept comparaţie domeniul Sănătăţii, unde medicii nu au intrat niciodată într-o grevă care să ţină "30 de zile" consecutive, tocmai pentru ca pacienţii să poată fi în continuare trataţi.

Încercând să îl convingă de faptul că acţiunile de protest nu reprezintă în mod exclusiv alegerea sa şi că nu s-ar fi ajuns în această situaţie dacă Guvernul şi-ar fi respectat promisiunile făcute, Marius Nistor s-a lăsat antrenat în discuţia care devenea din ce în ce mai aprinsă.

"Greva în ziua examenelor este singura formă de protest pe care o mai avem la îndemână", a declarat furios Marius Nistor.

DISCUŢIE APRINSĂ ÎNTRE FLORIN CĂLINESCU ŞI MARIUS NISTOR


După o scurtă pauză publicitară, cei doi au reluat discuţiile, pe acelaşi ton ridicat. Marius Nistor nu a mai putut, însă, continua pentru mult timp conversaţia. Astfel, preşedintele Spiru Haret s-a hotărât să părăsească studioul, în timp ce Florin Călinescu îşi continua atacurile: "Ce să-ţi spun, nu mai vine Nistor cu mine în emisiune!".

MARIUS NISTOR PĂRĂSEŞTE EMISIUNEA


Vedeţi înregistrările emisiunii La Ordinea Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu educatie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close