Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cum preia Cotidianul.ro conţinut de pe alte site-uri. Inclusiv de pe Antena3.ro (FOTO)

Cum preia Cotidianul.ro conţinut de pe alte site-uri. Inclusiv de pe Antena3.ro (FOTO)

Cum preia Cotidianul.ro conţinut de pe alte site-uri. Inclusiv de pe Antena3.ro (FOTO)
05 Mar 2009   •   14:54

Spamul pare să rezolve o groază de probleme printre site-urile premium din România. În loc să se concentreze pe conţinut, se preferă folosirea unor soluţii tehnice pentru a creşte traficul. Concret, un site care se vrea a fi unul fruntaş şi serios, a decis că ar fi bine să-şi indexeze în Google nu doar propriul conţinut, ci şi ştirile publicate de celelalte site-uri din România. Folosind un tag de poveste - personaje - cei de la site-ul Cotidianul.ro adună conţinut de la toată lumea: Antena 3, HotNews, Adevărul etc., etc. Aceste pagini sunt ascunse pe site-ul ziarului Cotidianul, neapărând pe HomePage.

Nu este vorba de o eroare sau de o greşeală, din moment ce preluarea informaţiilor de pe alte site-uri se face calculat, fără nici o relevanţă pentru propriul conţinut. Paginile respective nu sunt vizibile pe site-ul Cotidianul, având relevanţă doar în Google. Iată câteva exemple care vizează preluarea de către Cotidianul a conţinutului de pe site-ul Antena3.ro.

Vedeţi aici căutarea google după Personaje Antena 3







Dacă schimbaţi din acest link cuvântul Antena 3 cu HotNews, spre exemplu, se poate observa că se întâmplă acelaşi lucru: Cotidianul preia conţinut de pe HotNews. Încercaţi cu orice alt nume mai cunoscut din presa românească. Se întâmplă la fel. Chiar şi cu numele unei cunoscute localităţi din Croaţia.

Vedeţi aici căutarea google după Personaje Hotnews

Iar pentru specialişti, ceva de calitate din Croaţia:

Vedeţi aici căutarea google după Personaje Pula

Bonus, site-ul vecin de trust cu Cotidianul, şi anume Realitatea.net, găseşte alte modalităţi discrete de a se pune bine cu Google. Iată câteva linkuri interesante.

Vedeţi aici linkul original
Vedeţi aici linkul cu un text la întâmplare



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close