Antena 3 CNN Actualitate Cultură Clubul Român de Presă: Atitudinea lui Emil Boc faţă de Victor Ciutacu, incalificabilă

Clubul Român de Presă: Atitudinea lui Emil Boc faţă de Victor Ciutacu, incalificabilă

Clubul Român de Presă: Atitudinea lui Emil Boc faţă de Victor Ciutacu, incalificabilă
09 Iun 2009   •   15:29

Clubul Român de Presă susţine că limbajul folosit de premierul român faţă de jurnalistul Victor Ciutacu, redactor-şef al cotidianului Jurnalul Naţional, este "incalificabil". Potrivit comunicatului emis de CRP, nu există nicio justificare pentru această atitudine a lui Emil Boc.

"Clubul Român de Presă constată că Emil Boc, premierul Guvernului şi preşedinte al unuia dintre partidele coaliţiei politice la putere s-a situat, prin atitudinea faţă de jurnalistul Victor Ciutacu, în afara standardelor de conduită şi a responsabilităţilor pe care le impun, într-o ţară europeană civilizată, democratică, poziţia publică pe care o ocupă", se arată în comunicatul CRP, potrivit Mediafax.

CRP consideră că PDL ar trebui să se ?distanţeze de atitudini ca aceea a premierului Boc?. În plus, Clubul Român de Presă se declară "consternat" de "absenţa exprimării oricăror regrete publice" din partea premierului.

În cadrul unei intervenţii în direct în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, premierul Emil Boc s-a referit la jurnalistul Victor Ciutacu folosind cuvintele "derbedeul dracului". Momentul a fost înregistrat de camera de luat de luat vedere şi de microfonul postului tv.

Reacţia jurnalistului Victor Ciutacu nu a întârziat să apară: "Domnul Boc nu are dreptul să fie nervos pe contribuabil. În schimb, contribuabilul are tot dreptul să fie nervos pe domnul Boc. Când domnul Boc o să-mi plătească mie cheltuielile, atunci va avea tot dreptul să vorbească aşa cu mine. Până atunci, ciocul mic!", a spus acesta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc victor ciutacu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close