Antena 3 CNN Actualitate Cultură 'Am o slujbă naşpa rău' cu Oana Pellea

'Am o slujbă naşpa rău' cu Oana Pellea

'Am o slujbă naşpa rău' cu Oana Pellea
03 Iun 2007   •   11:53

Premiera mondială a filmului 'Am o slujbă naşpa rău' ('I really hate my job') a avut loc sâmbătă la festivalul internaţional de film Transilvania. În acest film, actriţele din rolurile principale sunt românce. pe lângă Oana Pellea, mai joacă şi Alexandra Maria Lara. Ea a devenit foarte cunoscută în Germania, unde a emigrat în urmă cu mulţi ani împreună cu părinţii ei.

"I Really Hate My Job" este portretul comic a cinci femei dintr-un restaurant londonez care, în decursul unei seri, se confruntă cu: o cădere nervoasă, cel puţin două crize de nervi şi mai multe comezi decât pot onora. La toate se adaugă aşteptarea încordată a unei vedete de cinema care le-ar putea schimba soarta. Filmul este regizat de Oliver Parker, care a mai ecranizat opere literare precum "The Importance of Being Earnest" (cu Rupert Everett) şi "Othello" (cu Kenneth Branagh şi Laurence Fishburne), conform Mediafax.

UPDATE: Conferinţă Oana Pellea
Oana Pellea spune că, dacă n-ar fi avut exerciţiul de a juca teatru în franceză şi italiană, i-ar fi fost greu să intre "din prima într-o producţie străină în altă limbă". "Problema nu e textul. Textul îl înveţi pe de rost ? cu coach sau fără coach. Eu n-am avut coach. Am venit cu textul învăţat de acasă. Puteaţi să mă treziţi la orice oră a nopţii şi vi-l spuneam. Problema e când ajungi pe set. E o lume care se mişcă repede, eficient, nimeni nu se gândeşte că noi suntem cu trei secunde în urmă. Acesta e efortul: să fii pe fază, să fii deschis, viu. Eu sunt un caz special. Am o voluptate extraordinară în a juca într-o altă limbă", a explicat Oana Pellea în conferinţa de presă ? conform Mediafax.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close