Antena 3 CNN Actualitate Cultură Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare

Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare

2 minute de citit Publicat la 15:17 17 Mar 2010 Modificat la 15:17 17 Mar 2010
Alergiile alimentare - Prevenire, depistare, tratare
Din 18 Martie, Revista Felicia şi editura Litera vă oferă ?Alergiile alimentare ? Prevenire, depistare, tratare?, o carte esenţială pentru prevenirea bolilor şi păstrarea sănătăţii, fără medicamente sau tratamente scumpe.

Autorii volumului, Patrick Holton şi dr. James Braly, doi apreciaţi nutriţionişti din Marea Britanie, susţin că identificarea alergiilor alimentare reprezintă un pas important în ameliorarea simptomelor unor boli.
?Promisiunea pe care v-o facem prin aceasta carte este următoarea: vă ajutăm să vă îmbunătăţim starea de sănătate aflând ce alimente vi se potrivesc şi ce alimente determină alergiile alimentare. Vă arătăm cum să vă ?imunizaţi? la aproape toate acele alimente şi vă oferim cunoştinţele prin care se dobândiţi o ameliorare permanentă a alergiilor. Şi toate acestea fără să fie nevoie de medicamente sau diete restrictive?, afirmă autorii cărţii.
Una din trei persoane suferă de o alergie, iar alimentele constituie cauza cea mai comună a alergiilor, susţin autorii cărţii, care citează studiul realizat de Colegiul Regal al Medicilor din Marea Britanie. În Europa, alergia este considerară boala cronică numărul 1. Cu toate acestea, puţini oameni sunt conştienţi că alergiile pot fi cauza suferinţelor lor. Patrick Holton şi dr. James Braly şi-au propus să explice care sunt cauzele celor mai multe alergii alimentare şi modul în care le puteţi trata folosind metode naturale. Veţi afla care sunt diferenţele între alergii şi intoleranţele alimentare, care sunt principalii 20 de alergeni alimentari şi cele mai bune modalităţi prin care le puteţi contracara efectele. Un capitol special este dedicat copiilor şi modalităţilor prin care aceştia pot fi protejaţi de alergii. De asemenea, autorii vă oferă un plan de acţiune detaliat pentru ameliorarea alergiilor alimentare.

Patrick Holford este autorul a peste 20 de volume dedicate nutriţiei sănătoase şi păstrării sănătăţii, care s-au vândut în peste un milion de exemplare, în 30 de ţări. A fondat în 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra.
Dr. James Braly este un renumit cercetător în domeniul medical şi directorul programului de recuperare a persoanelor dependente LifeStream.

Pachetul revista + carte ?Alergiile alimentare ? Prevenire, depistare, tratare? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 18 martie (numărul 189) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Etichete: Revista Felicia
x close