Antena 3 CNN Actualitate Cultură Adriana Săftoiu a lansat ?Vocile puterii?

Adriana Săftoiu a lansat ?Vocile puterii?



Adriana Săftoiu a lansat ?Vocile puterii?
19 Apr 2007   •   22:20

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu a lansat joi seară volumul 'Vocile puterii', care conţine interviuri cu cei 16 purtători de cuvânt ai şefilor de stat şi de Guvern pe care i-a avut România după 1989. Volumul semnat de Adriana Săftoiu, care include rezultatul unei munci iniţiate în urmă cu aproximativ patru ani, a apărut la Editura Trei. Printre cei care apar în paginile cărţi se numără: Eugen Şerbănescu, Ionuţ Popescu, Despina Neagoe, Doina Jalea, Mihnea Constantinescu, Iolanda Stăniloiu, Traian Chebeleu, Virginia Gheorghiu şi Corina Creţu. De altfel, 11 dintre aceşti purtători de cuvânt post-decembrişti au fost la rândul lor jurnalişti.

O parte dintre cei care s-au regăsit în volumul Adrianei Săftoiu au fost prezenţi şi joi, la Librăria 'Diverta' din complexul Plaza România, cu ocazia lansării: Bogdan Baltazar, Răsvan Popescu, Gabriela Vrânceanu Firea, Ioan Mihai Roşca şi Alexandru Mironov. La lansare au mai participat soţul autoarei, Claudiu Săftoiu, fost şef al SIE, fostul ministru al Administraţiei şi Internelor Vasile Blaga şi primarul Capitalei, Adriean Videanu.

Autoarea şi-a exprimat speranţa că cititorii acestui volum se vor convinge de faptul că toţi cei 16 purtători de cuvânt au încercat 'să aducă un plus de valoare la ceea ce înseamnă comunicare'. Săftoiu precizează, în deschiderea cărţii, că, din 2003, când a început primele interviuri pentru această lucrare, şi până în decembrie 2006, a renunţat de cel puţin patru ori să le publice.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close