Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Şerban Ionescu divorţează, după 30 de ani de căsnicie

Actorul Şerban Ionescu divorţează, după 30 de ani de căsnicie

Actorul Şerban Ionescu divorţează, după 30 de ani de căsnicie
Foto: Mediafax
de M.Z.    |    25 Mai 2012   •   20:42

Abia ieşit din spital, actorul Şerban Ionescu intentează proces de divorţ. Artistul vrea să se separe de soţia lui Magda Catone, după o căsnicie de mai bine de 30 de ani.

Se pare că greutăţile prin care trece maestrul nu i-au apropiat pe cei doi. Din contră, vor merge de-acum pe drumuri separate. Actorul a şi contactat un avocat în acest sens.

Deocamdată, cererea de divorţ nu a fost depusă. Avocatul lui Şerban Ionescu urmează să o înregistreze luni la Judecătoria sectorului 3.

Motivul separării este pus pe seama soţiei, şi anume infidelitatea acesteia. Actriţa Magda Catone ar avea o relaţie extraconjugală de mai mulţi ani. Cei doi soţi nu sunt la prima ceartă şi prima intenţie de separare. În 2010, Magda Catone a fost cea care a depus cerere de divorţ. După mai multe termene însă, cei doi s-au împăcat şi au decis să îşi mai dea o şansă. Demersul a fost însă un eşec.

Până acum două zile, Şerban Ionescu era internat în spital, dar a cerut să părăsească unitatea pentru a se trata în casa unor prieteni apropiaţi.




×
Subiecte în articol: serban ionescu divort casnicie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close