Din 22 aprilie, Revista Felicia vă oferă ?150 de alimente esenţiale pentru imunitate?, o lectură indispensabilă pentru toţi cei care vor să îşi păstreze sănătatea şi să prevină apariţia bolilor. Autoarea, Kirsten Hartvig, este cercetător în domeniul nutriţiei şi medic naturist renumit din Marea Britanie.
Volumul conţine recomandări bazate pe rezultatele celor mai recente cercetări ştiinţifice şi sfaturi practice desprinse din experienţa autoarei. Excelent structurată, ?150 de alimente esenţiale pentru imunitate? oferă atât informaţiile teoretice necesare, dar şi propuneri practice şi sfaturi concrete pentru îmbunătăţirea funcţionării sistemului imunitar.
Prima parte a cărţii prezintă sistemul imunitar şi modalitatea de funcţionare a acestuia. Capitolul următor este dedicat alimentelor esenţiale care, în combinaţie cu diferite substanţe nutritive, ajută la întărirea sau reglarea sistemului imunitar. Printre alimentele care fac adevărate minuni pentru sănătate şi vitalitate se numără sfecla, grepfrutul, nucile, dar şi usturoiul.
În cea de-a treia secţiune a cărţii veţi afla care sunt cele mai frecvente afecţiuni ce pot apărea atunci când sistemul imunitar este fie slăbit şşi nu mai poate face faţăă cu brio ameninţărilor din mediul înconjurător (de la simple răceli sau gripe sezoniere la boli grave, precum cancerul sau SIDA), fie nu mai funcţionează corect, dezvoltând maladii autoimune (precum artrita reumatoidă).
Pentru cititorii care doresc să pună imediat în practică recomandările şi sfaturile incluse în cartea sa, Kirsten Hartvig a pregătit un capitol dedicat reţetelor sănătoase (supe, feluri principale, deserturi, băuturi şi siropuri din plante), dar şi planuri de dietă diferenţiate în funcţie de vârstă.
Alimentaţia corectă este cheia unui sistem imunitar puternic, capabil să protejeze organismul, susţine Kirsten Hartvig. În ultimii 30 de ani, studiile sistematice au confirmat faptul că un regim nutriţional deficitar, bazat pe alimente procesate chimic, afectează profund sănătatea. De aceea, autoarea propune cititorilor să aleagă întotdeauna alimente proaspete şi cât mai naturale.
Kirsten Hartvig, medic naturist cu experienţăă, este membră a National Institute of Medical Herbalists. Hartvig are o specializare în psihoterapie şi susţine cursuri de sănătate şi nutriţie în Danemarca şi Marea Britanie. A publicat 10 cărţi dedicate nutriţiei sănătoase, prin care ?Detox Box?, ?Energy Food? şi ?Energy Juices.?
Pachetul revista + carte ?150 de alimente pentru imunitate? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 22 aprilie (numărul 194) a revistei Felicia.Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).