Antena 3 CNN Actualitate Culcer acuză conducerea TVR de cenzură

Culcer acuză conducerea TVR de cenzură

Culcer acuză conducerea TVR de cenzură
11 Oct 2007   •   21:09

Postul public de televiziune nu a mai difuzat joi seară cel de-al doilea episod al înregistrării cu Ioan Avram Mureşan şi Decebal Traian Remeş. Directorul departamentului ştiri, Rodica Culcer, a precizat că interdicţia a venit de la preşedintele TVR, Alexandru Sassu, pe care l-a acuzat de cenzură.. În paralel, toată lumea, de la preşedinte la politicieni, cere postului public de televiziune să spună de unde a primit imaginile incriminatoare. Mai mult, CNA a sesizat Parchetul, iar Clubul Român de presă va discuta cazul.

Preşedintele Clubului Român de Presă, Cristian Tudor Popescu, a acuzat TVR s-a implicat într-o bătălie politică şi astfel a încălcat deontologia profesională.

?Consider că difuzarea în cadrul 'Jurnalului TVR' de la ora 19, precum şi în emisiunile informative ulterioare, a unor imagini care elimină prezumţia de nevinovăţie, nu a reprezentat un demers jurnalistic corect, în sensul Constituţiei, al legii 41/1994 şi al Statutului Ziaristului din SRTv?, se arată în comunicatul remis de Alexandru Sassu.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close