Antena 3 CNN Actualitate Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF
Foto: VideoNews
05 Mai 2011   •   16:33

Csibi Barna va fi dat afară de la ANAF. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină de la ANAF. Csibi Barna nu s-a prezentat la şedinţa de joi a Comisiei de Disciplină.

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar a declarat joi că acesta urmează să rămână fără serviciu într-o zi sau două. „Ca orice act administrativ în România, şi această decizie poate fi atacată în instanţă, desigur.”

Blejnar a comentat şi absenţa lui Csibi Barna de la Comisia de Disciplină de la ANAF: „sfidare a autorităţii, a instituţiei, a colegilor până la urmă, dar nu mai contează, nu va mai fi funcţionarul ANAF.”

Întrebat dacă Barna a fost informat în legătură cu această decizie, Blejnar a declarat că procedurile normale au fost aplicate, dar că Barna nu a răspuns demersului.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, a fost detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală, potrivit unui ordin emis de preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

 

×
Subiecte în articol: demisie ANAF
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close