Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: ”Nu începe Al Treilea Război Mondial. Nu vine nicio rachetă iraniană peste noi”

Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: ”Nu începe Al Treilea Război Mondial. Nu vine nicio rachetă iraniană peste noi”

Cristian Tudor Popescu susține că actuala criză SUA-Iran este, de fapt, „o joint venture” între președintele SUA, Donald Trump și regimul de la Teheran, din care ambele tabere au, de fapt, de câștigat.

Cristian Tudor Popescu, despre criza SUA-Iran: ”Nu începe Al Treilea Război Mondial. Nu vine nicio rachetă iraniană peste noi”
09 Ian 2020   •   09:09

„Ce vedem acum este ceea ce se numește în afaceri o «joint venture», o afacere în comun a două părți din care câștigă ambele”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru un post de televiziune.

„Donald Trump dorește, în felul acesta, să dea impresia de om forte, de hotărâre, care să contrabalanseze faptul că este pus în procedură de suspendare în Congresul american. Soleimani era și acum un an, și acum doi ani, și acum trei ani, același ucigaș internațional care a contribuit la moartea multor civili nevinovați. Putea să fie omorât cu multă vreme în urmă. A fost omorât acum, pentru că are acest interes de imagine Donald Trump”, a mai declarat jurnalistul.

×
Subiecte în articol: SUA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close