Antena 3 CNN Actualitate Cristian David: Am răsuflat uşurat când am văzut că victima s-a ridicat

Cristian David: Am răsuflat uşurat când am văzut că victima s-a ridicat

Cristian David: Am răsuflat uşurat când am văzut că victima s-a ridicat
20 Mar 2008   •   15:33

Ministrul de Interne şi-a exprimat regretul pentru accidentul rutier în care a fost implicat, joi. Într-o conferinţă de presă, Cristian David a precizat că a cerut poliţiei să efectueze cercetările care se impun şi să aplice cu rigurozitate legea. Vinovaţii pentru accidentul de astăzi sunt şoferul, care s-a angajat într-o deplasare pe un drum cu restricţie de circulaţie, şi victima, care a traversat printr-un loc nepermis. ?Eu nu dispun deplasarea pe un anumit traseu. În mod particular, acest incident m-a surprins vorbind la telefon. Sincer, am răsuflat uşurat când am văzut că victima s-a ridicat?, a declarat David.

Ministrul a mărturisit că accidentul a fost implicat l-a speriat. ?Da, m-am speriat. Apreciez însă reacţia însoţitorului meu, care în câteva secunde a fost alături de fetiţă. Nimeni nu-şi doreşte să treacă printr-un astfel de incident?, a încheiat el.

O maşină a Ministerului de Interne a fost implicată joi într-un accident de circulaţie în Bucureşti. Maşina a lovit o tânăra ce traversa neregulamentar strada. Fata a refuzat să primească asistenţă medicală, dar a fost dusă la spitalul "Grigore Alexandrescu". Tânăra este acum în afara oricărui pericol, având doar o problemă la gleznă.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close