Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: ?Băsescu este un personaj politic care nu are mamă, nu are tată"

Crin Antonescu: ?Băsescu este un personaj politic care nu are mamă, nu are tată"

Crin Antonescu: ?Băsescu este un personaj politic care nu are mamă, nu are tată"
31 Ian 2008   •   14:10

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat că ?Traian Băsescu este un personaj politic cu instincte excepţionale care nu are mamă, sau tată. El poate defila la braţ cu Tăriceanu dacă are un interes în acest sens.? Această afirmaţie a fost făcută la News FM, în emisiunea realizată de Anca Florea în fiecare zi de la 13:00 la 14:00, LIVE. De asemenea, Vice preşedintele PNL a declarat că Băsescu nu-l are ca ţintă pe premierul Tăriceanu ci PNL-ul.

?Băsescu nu joacă la reducerea scorului electoral, el joacă la eliminare, nu este democrat?, a spus Antonescu. În ceea ce-l priveşte pe fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, Crin Antonescu a declarat că l-a considerat ?un simbol al răului?. ?Şi astăzi, la rece, spun că a întârziat mult România, că a făcut mult rău României.?

Vorbind despre PNL, al cărui vicepreşedinte este, Crin Antonescu a precizat faptul că îşi face ?procese de conştiinţă pentru că nu am reuşit să oferim ceea ce Băsescu nu a reuşit să ofere. Suntem mai vinovaţi de acest lucru decât pentru faptul că nu am reuşit să fim şmecheri.?

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close