Antena 3 CNN Actualitate Criminaliştii au refăcut traseul tânărului măcelărit din Craiova

Criminaliştii au refăcut traseul tânărului măcelărit din Craiova

Criminaliştii au refăcut traseul tânărului măcelărit din Craiova
22 Oct 2007   •   13:29

Criminaliştii din Dolj nu au găsit urme de sânge în maşina dispărută, odată cu Leo, şi găsită acum două zile, parcată la vedere în Craiova. Cu excepţia ultimelor câteva ore, din viaţa victimei măcelarului, criminaliştii au reuşit să refacă traseul urmat de Leo. Au sperat să prindă un fir, care să-i ducă spre ucigaş.

Criminaliştii doljeni au audiat deja 100 de oameni - prieteni, cunoştinţe şi oameni care au avut vreo legătură cu Leo. Colegii l-au văzut ultima oară pe 4 octombrie. A vorbit cu şeful lui la telefon şi apoi a plecat spre service. Acolo îşi dusese maşina personală pentru a fi revopsită pe banii companiei de asigurări. El o zgâriase şi scrisese singur pe ea o falsă somaţie: ?Dă-ne banii?. Criminaliştii au stabilit că nu din cauza maşinii sau a vreunei datorii a fost ucis Leo. De la service a plecat în jurul orei 14.00 dar nu se stie încă unde s-a dus.

În noaptea de 4 spre 5 octombrie, Leo a fost lovit în cap cu un obiect dur, apoi a fost tăiat bucăţi şi dus în judeţul Caraş-Severin în portbagajul unei maşini. Criminaliştii au stabilit că ucigaşul a folosit o altă maşină decât cea de serviciu în care fusese văzut Leo ultima dată. Kilometrajul nu justifică un drum dus întors până în Caraş, şi nici în maşină nu au găsit nici o urmă de sânge. Maşina a fost găsită la o zi după înmormântarea victimei măcelarului.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close