Antena 3 CNN Actualitate O echipă de criminaliști va participa la operațiunea de cercetare în cazul planorului prăbușit

O echipă de criminaliști va participa la operațiunea de cercetare în cazul planorului prăbușit

politia nu treceti.jpg
21 Noi 2015   •   16:38

O echipă complexă de experți criminaliști specializați în investigarea accidentelor aviatice din cadrul Institutului Național de Criminalistică se deplasează în județul Brașov, din dispoziția conducerii Poliției Române, pentru a participa la operațiunile de cercetare la fața locului în cazul accidentului aviatic, a anunțat Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul IGPR.

Potrivit sursei citate, echipa se va deplasa cu autolaboratorul criminalistic "Disaster Victims Identification Mobile Forensic Unit", special proiectat pentru astfel de evenimente.

Epava planorului dispărut la începutul lunii august a fost găsită, sâmbătă, în zona Muchia Cheii, situată între Cabana Postăvaru și orașul Râșnov.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, căpitan Ciprian Aldea, a declarat pentru Agerpres că sâmbătă dimineața au fost primite la 112 două apeluri, unul la 11,42 și un altul la 12,53, cei care au sunat spunând că au văzut planorul și cadavrul pilotului și au indicat cu aproximație zona.

×
Subiecte în articol: criminalisti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close