Antena 3 CNN Actualitate Criminalii din Vaslui care și-au băgat victima în geamantan mai omorâseră o femeie. Cadavrul ei a fost găsit după un an

Criminalii din Vaslui care și-au băgat victima în geamantan mai omorâseră o femeie. Cadavrul ei a fost găsit după un an

criminalul din vaslui
Bărbatul din Vaslui reținut pentru că a omorât un bărbat și l-a băgat în geamantan a făcut primele declarații. FOTO captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2024   •   10:44

Autorii crimei din Pungești, județul Vaslui, acolo unde trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, au mai omorât o persoană. Polițiiștii au găsit rămășițele unei femei de 50 de ani într-o pădure din localitate, iar criminalii au recunoscut că ar fi omorât-o în urmă cu un an. Victima era mama a șase copii și obișnuia să meargă în casa agresorilor.

 

Ancheta în cazul crimei de la Pungești, în care un bărbat a fost ucis si abandonat într-un troler de un cuplu din sat, ia proporții greu de imaginat. Cei doi concubini (Zoro Marian B și concubina lui - n.r.), în vârstă de 27 și, respectiv, 32 de ani, sunt cercetați de procurori pentru uciderea unei femei din sat, în urmă cu un an. Și acesteia i-au ascuns cadavrul, însă într-o pădure, la câțiva kilometri distanță.

Pe parcursul audierilor, femeia de 27 de ani a recunoscut fapta și i-a dus pe oamenii legii direct la victima care fusese dată dispărută de familie în august 2023.

Victima este o femeie în vârstă de 51 de ani, care obișnuia să întrețină relații cu diverși bărbați, contracost, chiar în locuința celor doi suspecți. În august 2023, aceasta a fost dată dispărută de familie și cu toții au sperat că se va întoarce într-o bună zi. Soțul a spus că femeia voia să plece la muncă în țară, pentru a câștiga banii necesari să asigure mezinului, acum în vârstă de 9 ani, un trai mai bun.

Partenera lui Zoro a recunoscut fapta pe parcursul audierilor și i-a dus pe polițiști într-o pădure, pe raza unei comune învecinate. Anchetatorii au găsit rămășițe umane, dar și obiecte de îmbrăcăminte care par să aparțină Doinei Nica. 

Ingrid Botezatu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui: "Urmare a audierilor desfășurate ieri în dosarul cu crima de la Pungești, au rezultat date cu privire la o altă presupusă faptă de omor, comisă probabil în luna august 2023. În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani, din Pungești (dispărută din august 2023). Cei doi bănuiți de comiterea omorului, un barbat de 32 de ani și o femeie de 27, sunt deja arestați preventiv pentru comiterea unei infracțiuni de omor (speța cu geamantanul)."

În cauză se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru comiterea unei alte fapte de omor de către aceștia.

 

×
Subiecte în articol: crima Vaslui Politie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close