Antena 3 CNN Actualitate Crimă la Galaţi: Trei minori au ucis o femeie şi au bătut doi bărbaţi (VIDEO)

Crimă la Galaţi: Trei minori au ucis o femeie şi au bătut doi bărbaţi (VIDEO)

Crimă la Galaţi: Trei minori au ucis o femeie şi au bătut doi bărbaţi (VIDEO)
20 Sep 2010   •   23:37

Mai mulţi minori, hoţi de fier vechi, au sechestrat trei gălăţeni în propria casă. Fără milă, puştii au violat şi omorât o femeie, iar pe alţi doi bărbaţi i-au bătut, i-au legat şi i-au aruncat în beci. Vecinii au auzit totul, dar le-a fost prea frică să intervină. N-au dat nici măcar un apel la 112.

Strada Garofiţei din Galaţi. O zonă de lângă combinatul siderurgic, evitată de multă lume, pentru că furturile sunt aici la ordinea zilei. Puşi pe jaf, puştii atacatori au sărit gardul acestei case. Erau înarmaţi cu bâte şi răngi.

Nu veniseră doar să fure. Agresorii-minori au atacat cele trei persoane care se aflau în casă. O femeie de 58 de ani, concubinul ei şi un zugrav. Ţipetele femeii au răsunat pe toată strada. Dar nimeni n-a mişcat niciun deget. Cruzimea minorilor s-a domolit abia când femeia a încetat să mai mişte.

În câteva ore, poliţiştii au reţinut şi primii suspecţi. Rusu, Samurai, Ţăranu şi Iulian. În spatele acestor porecle se ascund unii dintre cei mai tineri infractori din România. Şi anchetatorii nu cred că sunt singurii.

Observator

×
Subiecte în articol: Galați crima sechestrare viol
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close