Antena 3 CNN Actualitate Crima de la Dristor putea fi prevenită? Declarații șocante făcute de tatăl primei victime

Crima de la Dristor putea fi prevenită? Declarații șocante făcute de tatăl primei victime

o_1c18ppri91co21hpg1jhbu506988.jpg
13 Dec 2017   •   22:44

Tatăl tinerei salvare a oferit o declarație în exclusivitate pentru Sinteza Zilei, de la Antena 3. Bărbatul a cerut ca numele fiicei sale, care este extrem de speriată, să fie protejat.

„Un șoc pentru toți. Când am luat copilul de la dentist, după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ea a plecat mai departe, a făcut o criză acolo. Am fost și am luat-o. În 45 de minute am sunat la 112. Și 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu ca părinte. E posibil așa ceva? Aproape două ore am stat ca să-mi ia declarația, pentru că în fața mea era o doamnă cu un copil, îi spunea polițistului că și-a uitat geanta. Polițistul a venit și ne-a întebat, i-am spus că a fost împinsă în fața metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia să-i ia declarația doamnei. În jurul orei 19.00 am putut da declarații. Are 22 de ani, a făcut handbal. A venit în spatele ei, pur și simplu a împins-o. Ea a crezut că este o glumă a unei prietene și în secunda în care a întors capul. Când și-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în față și l-a stopat. A opus rezistență și a reușit să se salveze. Atunci a sărit lumea și a reușit să fugă. Toate acestea s-au întâmplat la 10 metri în fața metroului. Era prima victimă și poate nu mai era a doua. Mai avea un centimetru și depășea, deja era piciorul în aer”, a declarat bărbatul.

Întrebat în ce stare se află fiica sa, bărbatul a recunoscut: „Este într-o stare ciudată. Am întrebat-o dacă poate vorbi la telefon, mi-a spus că nu poate, mai ales că a văzut-o și pe cealaltă fată la televizor. Este în stare de șoc. Nu poate vorbi. Nu mai e cum era ea alaltăieri”, a mai spus tatăl primei victime.

Fixată de criminală

„Ea a povestit că în momentul în care a coborât pe peron, pe scări, a văzut-o pe această persoană în stânga, pe partea opusă pe care ar fi mers metroul în sensul invers în care ar fi vrut ea. Era acolo. în momentul în care a coborât, s-a uitat și a aruncat ochii la femeia asta. O fixa. La ceas, ea s-a oprit și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că avea o figură ciudată”.

Întrebat ce au făcut oamenii când au văzut ce se întâmplă, tatăl tineri a povestit: „Au sărit câțiva cetățeni și au întrebat-o: „ Ce ai doamnă, ce ai cu ea. Și ea spunea: „Nu că mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca să se victimizeze. Și atunci câțiva cetățeni au întrebat-o: I-ai luat tu banii? Și ea a spus: Nu vă uitați cum arăt eu și cum arată ea? Ea arăta spre buzunarul ei și spunea: Mi-a luat banii, mi-a luat banii și repeta. Apoi a venit metroul, persoanele au intrat în metrou, fiica mea a urcat și ea de frică și atunci a realizat ce s-a întâmplat, a izbucnit în plâns, a mers la cabinetul stomatologic, nu a ajutat-o nimeni. Agresoarea a rămas pe peron. Ne-am uitat pe filmări și agresoarea se plimba foarte liniștită pe peron către ieșire cu telefonul la ureche. Am înțeles de la poliție că i-ar fi găsit în palmă, dacă nu mă înșel: „Am făcut-o, dar am confundat-o”. I-au găsit scris în palmă. Așa au găsit scris în momentul în care au arestat-o. Putea fi vorba despre fata noastră sau despre cealaltă”.

×
Subiecte în articol: autorităţi declaraţii Sinteza Zilei
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close