Antena 3 CNN Actualitate Craniu găsit în centrul orașului Vaslui. Ar fi de origine umană iar anchetatorii verifică dacă are legătură cu Zoro și Narcisa

Craniu găsit în centrul orașului Vaslui. Ar fi de origine umană iar anchetatorii verifică dacă are legătură cu Zoro și Narcisa

Politia
Mașină de poliție. Sursă foto: hepta / Mediafax Foto
de Georgiana Murgilă    |    22 Iul 2024   •   23:01

Un craniu care ar fi de origine umană a fost descoperit în Vaslui. Este o zonă ultra-mediatizată, după crimele comise de cuplul de suspecți Zoro Marian Buzatu și Narcisa Rupa.

Aceștia au mărturisit uciderea a doi oameni, însă activitatea lor infracțională ar putea fi mai vastă.

"Vorbim despre un craniu găsit în municipiul Vaslui. Nu au fost identificate alte fragmente osoase. Se bănuiește că este vorba despre un craniu de origine umană. Practic, acest craniu a fost găsit în mijlocul orașului, adus de câini. Char dacă detaliile sunt momentan puține, este încă puternică impresia creată în opinia publică în urma crimelor pentru care sunt anchetați concubinii suspecți Zoro și Narcisa.

Știm că în cazul celei de-a doua victime nu a fost găsit întreg corpul, crima fiind înfăptuită  în urmă cu aproximativ un an de zile.

Rămâne de văzut, așadar, dacă acest craniu are legătură cu cea de-a doua victimă.

Craniul a fost dus la expertiză pentru a se stabili în mod exact natura sa și eventuala sa relevanță pentru cele două cazuri de crimă.

Două crime comise la distanță de un an

Merită să recapitulăm cele mai importante elemente ale acestora.

În prima crimă, victima a fost un bărbat care a intrat în legătură, pe rețelele sociale, cu Narcisa, concubina lui Zoro. S-a dus acolo, la Pungești, pentru a întreține relații sexuale cu aceasta, fiind ucis cu toporul de concubinul ei. Cadavrul a fost înghesuit într-un geamantan, care a fost abandonat, iar criminalul și complicea sa au fugit, fiind arestați la Brașov.

Ulterior, în timpul audierilor, anchetatorilor li s-a confirmat suspiciunea că bărbatul ucis cu toporul nu este singura victimă a celor doi suspecți. 

Investigatorii au reușit să obțină de la Narcisa mărturia privind cea de-a doua crimă, victima fiind o persoană din localitate. Pentru a fi deposedată de banii pentru lemne, circa 3.800 de lei, această femeie a fost ucisă, iar cadavrul ei a fost dus într-o zonă cu vegetație deasă. 

Iar acum aflăm că în mijlocul orașului Vaslui a fost găsit un craniu ce pare de natură umană", a relatat Georgiana Murgilă, senior editor, Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close