Antena 3 CNN Actualitate Craioveanul s-a trezit dimineața devreme să plece la serviciu. Când a ajuns la mașină a avut parte de șocul vieții lui: O să rămâi fără mâini dacă te prind în fapt!

Craioveanul s-a trezit dimineața devreme să plece la serviciu. Când a ajuns la mașină a avut parte de șocul vieții lui: O să rămâi fără mâini dacă te prind în fapt!

Locurile de parcare din România sunt din ce în ce mai puține și reprezintă chiar mărul discordiei între vecinii revoltați de pretutindeni. De câteva zile un craiovean trăieşte un adevărat calvar. 

o_1du28r36h1pikbdv1cpsgqm5tgb.jpg
Sursa foto: Facebook / Tufoi Cristian - Theodor
08 Ian 2020   •   11:48

Aproape în fiecare dimineaţă, când vrea să plece la serviciu, îşi gaseşte maşina mânjită cu unt de masă. 

"Dai cu unt când ţi se ia locul de parcare, o sa ramâi fără mâini dacă te prind în fapt". Acesta a fost mesajul unui craiovean care s-a trezit cu maşina mânjită exact când se pregătea să plece la muncă. Cristian-Theodor Tufoi a făcut câteva fotografii şi le-a postat pe grupul "Eşti din Craiova dacă...". "Am postat sa vadă lumea ce imaginaţie bolnavă au unii", a scris tânărul.

În următoarea zi, însă, Tufoi şi-a găsit maşina din nou mânjită. De data aceasta untul nu mai fusese întins pe geam, ci şi pe toată portiera maşinii. "Creier mult, făcu partea a doua, în câteva zile revin şi cu poza cu mâinile lui rupte", a scris supărat olteanul.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close