Antena 3 CNN Actualitate Crăciun la Obor: Târg de cadouri, suveniruri, cozonaci şi vin fiert

Crăciun la Obor: Târg de cadouri, suveniruri, cozonaci şi vin fiert

Crăciun la Obor: Târg de cadouri, suveniruri, cozonaci şi vin fiert
01 Dec 2008   •   14:40

În perioada 4-28 decembrie 2008, Parcul Obor din Bucureşti găzduieşte Târgul ?Crăciun la Obor?, un eveniment ce doreşte să ofere publicului larg o piaţă de Crăciun cu un discurs cultural diversificat, deopotrivă tradiţional şi modern. În cele 35 de căsuţe din lemn decorate şi amplasate în parc, vizitatorii vor putea găsi produse şi obiecte specifice sărbătorilor de iarnă: dulciuri, cozonaci, turtă dulce, vin fiert, jucării, cărţi, obiecte decorative, tablouri, muzică, bijuterii, suveniruri, design vestimentar şi multe cadouri.
În prima zi de târg, va fi pus în scenă un spectacol vizual inedit: Philip Geist, artist de origine germană, alături de echipa sa de producţie multimedia, vor zugrăvi un spectacol de lumină şi culoare pe aleile parcului, odată cu lăsarea nopţii.
Potrivit comunicatului organizatorilor Accente Noi şi Eikon, cu sprijinul Primăriei Sectorului 2, serile târgului vor fi întregite de colinde si cântece tradiţionale româneşti, dansuri populare, prezentate de grupuri de artişti din toată ţara, concursuri si jocuri pentru copii, lansări de carte, lecturi publice şamd.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close