Antena 3 CNN Actualitate Cozma vizitează mormântul părinţilor săi, la Petrila

Cozma vizitează mormântul părinţilor săi, la Petrila

Cozma vizitează mormântul părinţilor săi, la Petrila
06 Dec 2007   •   12:00

Miron Cozma, eliberat din penitenciar la sfârşitul săptămânii trecute a ajuns, joi, la Petrila, unde va merge la mormântul părinţilor săi. Miron Cozma a mers de la Timişoara la Petrila cu o maşina condusă de un şofer, nefiind escortat de Poliţie. Cozma a respectat condiţiile impuse de poliţişti, de a tranzita municipiul Petroşani în intervalul orar 12.00 - 13.00.

Cozma a făcut un prim popas în Petrila la casa părintească, unde au mai sosit fratele, sora şi cele două nepoate ale acestuia. El era însoţit şi de prietena lui, care a coborât dintr-un alt autoturism.

Cozma a fost aşteptat la cimitirul din Petrila de un grup de aproximativ 40 de persoane, majoritatea foşti mineri din Valea Jiului, care i-au scandat numele.

Fostul lider al minerilor poate să rămână în Petrila până cel mai devreme la ora 23.00, când poate tranzita din nou municipiul Petroşani. Cozma a primit aprobarea de la poliţia locală de a tranzita, joi, municipiul pentru a putea ajunge la mormântul părinţilor săi din Petrila. Miron Cozma are interdicţie pentru o perioadă de cinci ani de a intra în Bucureşti şi Petroşani.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close