Antena 3 CNN Actualitate Costanda vrea să blocheze conturile Primăriei

Costanda vrea să blocheze conturile Primăriei

Costanda vrea să blocheze conturile Primăriei
09 Aug 2007   •   18:48

Omul de afaceri Costică Constanda vrea să blocheze conturile municipalităţii. Asta înseamnă că, dacă primăria nu are banii ceruţi de Constanda, lucrările la drumuri, poduri şi pasaje, dar şi alte investiţii s-ar opri până când omul de afaceri obţine cele 18 milioane de euro, daune în cazul parcului Bordei. Executorul poate declanşa recuperarea banilor pe orice cale, dar juriştii primăriei nu sunt îngrijoraţi, spunând că este o procedură normală la care poate apela oricine.

Costică Costanda este hotărât să blocheze conturile Primăriei şi a apelat deja la un executor judecătoresc pentru a-şi face dreptate. Constanda spune că nu ar fi recurs la o astfel de soluţie, dacă ar fi găsit înţelegere la primarul Videanu sau la consilierii municipali. Omul de afaceri susţine că Videanu este cel care nu mai vrea să salveze parcul Bordei.

Municipalitatea anunţă că acest târg nu mai poate fi făcut, pentru că omul de afaceri nu mai are 33 de mii de metri pătraţi în parcul Bordei, cât era de dat la schimb. Consilierii municipali ar putea schimba situaţia, dar numai la sfârşitul lunii, când se întorc din concediu şi se pot întruni în şedinţă.

Observator

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close