Antena 3 CNN Actualitate Corespondenţa dintre Elodia şi SPP-istul cu care avea o relaţie

Corespondenţa dintre Elodia şi SPP-istul cu care avea o relaţie

Corespondenţa dintre Elodia şi SPP-istul cu care avea o relaţie
30 Oct 2007   •   09:08

Avocata dispărută din Braşov, Elodia Ghinescu, şi SPP-istul, Ilie Cristian aveau o relaţie care se baza numai pe sex, după cum arată mailurile pe care cei doi şi le trimiteau. Într-unul din aceste mesaje - datat mai 22, 2007 12:52 PM - Elodia îi cere SPP-istului să nu o mai trateze ?ca pe-o fraieră de pe centură?. Avocata dispărută din Braşov îi cerea în această corespondenţă SPP-istului cu care avea o relaţie şi cu care şi-a petrecut concediul în Dubai să o iubească. Din aceste emailuri reiese clar că Elodia Ghinescu era disperată, rănită sufleteşte şi, totuşi, îndrăgostită până peste cap de SPP-ist.

Aceasta ar vrea cumva să pună capăt acestei tristeţi şi să se retragă ?într-un fund de lume şi să nu mai ies?. Mai mult decât atât, din mailul ei reiese clar că vorbele SPP-istului au făcut-o să-şi dorească moartea: ?Îmi vine să mă ascund şi să mor.. ai fi mai mulţumit oare???.. mai fericit???..problemele tale s-ar sfârşi??...Elodia care vrea totul de la tine ar dispărea şi n-ai mai şti nimic de ea...Elodia care vrea numai chestii imposibile şi căreia-i serveşti. Doar chestii dure, cele mai dure, n-ar mai fi.... Elodia, amica ta, sau iubita ta , sau ce vrei tu, ar dispare ...ai fi mai liniştit???...spune-mi ceva....vorbeşte cu mine...niciodată nu vorbeşti cu mine.. şi nu mă mai pedepsi ..nu-mi mai spune lucruri care mă rănesc ..Nu mă mai răni. Nu merit. Ai de la mine atât cât pot da, nu mă mai răni. Înmoaie-ţi inima aia şi nu mă mai tropăi cu bocănceii tăi cei frumoşi prin mine. Pupici?

Noi probe, descoperite de detectivul particular angajat de familia Elodiei. În timp ce poliţiştii caută trupul Elodiei Ghinescu în jurul casei părinţilor lui Cristian Cioacă, detectivul particular angajat de familia avocatei spune că a descoperit noi probe. Detectivul susţine că a găsit într-o râpă aflată între Poiana Braşov şi Râşnov o pereche de mănuşi de menaj pline cu sânge, un cuţit, un prosop şi o husă de volan. Acesta spune că prosopul şi cuţitul sunt aproape identice cu cele despre care bona familiei spunea că lipsesc din locuinţa avocatei.

Obiectele au fost găsite destul de aproape de locul unde, acum o lună, anchetatorii au descoperit uniforma de poliţist şi celelate bunuri aparţinând Elodiei şi poliţistul Cristian Cioacă.

Toate obiectele au fost trimise la expertiză la Bucureşti pentru a se vedea daca au legatura cu cazul avocatei disparute.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN GÂNDUL

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close