Antena 3 CNN Actualitate O copilă de 13 ani, abuzată de bărbații din sat, este condamnată să trăiască în centrul de plasament. Fata nu se poate întoarce acasă

O copilă de 13 ani, abuzată de bărbații din sat, este condamnată să trăiască în centrul de plasament. Fata nu se poate întoarce acasă

O copilă de numai 13 ani este condamnată să rămână în centrul de plasament, din cauza lucrurilor îngrozitoare prin care a trecut în comunitate.

O copilă de 13 ani, abuzată de bărbații din sat, este condamnată să trăiască în centrul de plasament. Fata nu se poate întoarce acasă
Copilă de 13 ani, abuzată de bărbații din sat, condamnată să trăiască în centrul de plasament. Fata nu se poate întoarce acasă
de Anamaria Nedelcoff    |    Ioana Mircea    |    05 Iun 2024   •   09:42

O fetiță de numai 13 ani a fost dusă de familie în centrul de plasament, culmea, ca să fie protejată şi să aibă o viaţă normală.

Familia nu mai vrea să o ia de acolo şi să o aducă în satul natal, din cauza ororilor prin care a trecut micuța. În ultimii doi ani, aceasta a fost abuzată sexual de mai mult de zece consăteni. Au filmat-o şi au distribuit imaginile pe internet.

Fetița avea doar 12 ani când a fost agresată sexual pentru prima dată, iar agresorul avea 33 de ani. Apoi alţii, mulţi adulţi şi minori, chiar colegi de clasă, au exploatat-o sexual şi au distribuit filmări cu abuzurile pe reţelele de socializare şi tuturor oamenilor din satul în care trăiesc.

„Unul filma şi unul făcea. După aia, tot în ziua respectivă, au dus-o la altă casă. La două zile am primit şi filmările. M-am dus la părinţii băiatului", a spus mama fetei.

Părinții tânărului au dat vina pe copilă, pentru că ar fi cerut țigări. „Au zis că ea e de vină, că cerea ţigări. Măi, cerea ţigări. N-are minte la 13 ani. Nu poţi să îi ceri tu, că nu judecă, ca un om normal. Dar pentru o ţigară să ajungi să faci aşa. E ceva inuman, e ceva ieşit din comun", a povestit mama copilei.

Poliția: „Aveţi grijă de ea, că sunteţi mamă"

Oamenii legii au cunoștință despre ororile prin care a trecut fata, însă nu par să facă mare lucru. Tratează cazul ca şi cum ar fi al unei copile ce a scăpat de sub controlul părinţilor. Mama fetei spune că este absolut disperată şi nu ştie cum să gestioneze situaţia.

„Doamnă, dar ştiţi, că numai cazul fiicei dumitale am? Sunt taxiul fiicei dumitale? Sunt atâtea cazuri. Aveţi grijă de ea, că sunteţi mamă. De ce aţi făcut-o?", ar fi fost răspunsul polițistului, își aduce aminte mama.

Într-un răspuns trimis redacţiei Antena 3 CNN, reprezentanţii Poliţiei precizează că au nevoie de o lună ca să ne spună câte plângeri există în acest caz şi în ce stadiu se află cercetările.

În prezent, fetița are 14 ani şi se află într-un centru de plasament, iar mama ei nu mai vrea s-o ia acasă. Îi este groază că fiica ei ar putea fi traficată şi o va pierde definitiv.

"Şi m-au chemat la tribunal, cum v-am spus şi mi-au spus dacă o iau acasă. Şi eu nu o iau, nu că nu o vreau, am spus la toată lumea. Nu fug de copil! Dar mi-e frică să nu o iau de la capăt! Asta am o teamă, pentru că ea e foarte credulă", a mărturisit mama fetiței.

Anul trecut, în România, peste 450 de persoane au fost victime ale traficului de persoane.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cod galben de caniculă în România. Județele vizate de alerta meteo ANM
x close