Antena 3 CNN Actualitate Copil trimis să trateze o entorsă cu gheaţă deşi în fişa medicală i s-a scris că avea nevoie de ghips

Copil trimis să trateze o entorsă cu gheaţă deşi în fişa medicală i s-a scris că avea nevoie de ghips

Copil trimis să trateze o entorsă cu gheaţă deşi în fişa medicală i s-a scris că avea nevoie de ghips
07 Mai 2010   •   08:41

Un băiat de 14 ani din Târgu Jiu, care a suferit o entorsă a fost trimis de medici acasă. Deşi medicul, care l-a consultat, i-a scris în fişa medicală că e nevoie de o atelă gipsată, copilul a fost trimis acasă şi i s-a recomandat o pungă cu gheaţă. Starea copilului s-a agravat ulterior.

Medicul care era de gardă i-a spus mamei băiatului să meargă acasă, pentru că nişte pungi de gheaţă sunt de ajuns pentru entorsa acestuia.

Pentru că pungile de gheaţă au fost inutile, femeia s-a întors joi cu băiatul de 14 ani la urgenţe. De data asta era alt medic de gardă. Care i-a arătat fişa medicală. În fişă scria că băiatul ar fi avut nevoie de atelă. Lucru de care nici măcar nu i s-a pomenit mamei.

Spitalul a început o anchetă internă pentru a se afla ce s-a întâmplat. Mama este hotărâtă să depună plângere la Colegiul Medicilor. Din fericire, starea băiatului nu este gravă, fiind vorba de o simplă entorsă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: spital
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close