Antena 3 CNN Actualitate Un copil de trei ani a fost uitat în autobuzul școlar. Micuțul a fost găsit după opt ore

Un copil de trei ani a fost uitat în autobuzul școlar. Micuțul a fost găsit după opt ore

Un copil în vârstă de trei ani din Italia a fost uitat în autobuzul școlar, pentru că a adormit. Nimeni nu a verificat dacă au coborât toți elevii din mașină. Micuțul a fost găsit după opt ore.

de Naty Badea    |    Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   21:41

Caz terifiant, la Teramo, în Italia, acolo unde un copil în vârstă de trei ani a fost uitat timp de opt ore în autobuzul școlar. Copilul a avut norocul să nu se sufoce, datorită faptului că toată ziua a plouat.

Cel mic a fost găsit deshidratat și cu mai multe vânătăi pe corp, obținute în urma centurilor de siguranță ale scaunului în care a fost pus.

Totul a ieșit la iveală când șoferul și asistenta care aveau grijă de copiii din autobuz, l-au descoperit pe cel mic la ora 16.00, și atunci și-au dat seama că l-au uitat acolo.

Cei doi au ascuns părinților faptele și l-au dus pe micuț acasă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, însă părinții au devenit suspicioși pentru că băiețelul dormea încontinuu și nu se mai trezea, așa că până la urmă, cei doi angajați au mărturisit ce s-a întâmplat.

Citește și: O fetiţă de un an a fost găsită moartă în maşină, după ce tatăl a crezut că a dus-o la creşă, dar a uitat-o în soare, în Italia

Părinții au alergat degrabă cu copilul la urgențe, unde medicii au descoperit că era deshidratat și că numărul globulelor albe era foarte crescut. Cei doi angajați sunt acum anchetați.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
x close