Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un tânăr a furat un microbuz plin cu pasageri

Constanţa. Un tânăr a furat un microbuz plin cu pasageri

Constanţa. Un tânăr a furat un microbuz plin cu pasageri
30 Noi 2008   •   16:27

Un tânăr din Constanţa, care vroia să ajungă la Năvodari, n-a mai avut răbdare să aştepte plecarea microbuzului şi s-a gândit să-i uşureze munca şoferului care coborâse. S-a urcat la volanul maşinii pline cu pasageri şi a plecat la drum.
Potrivit lui Ciprian Sobaru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 9.00. Gabriel Lupescu, în vârstă de 23 de ani, din Constanţa s-a urcat într-un microbuz de transport persoane cu intenţia de a ajunge la Năvodari. Microbuzul se afla la capăt de linie, iar şoferul şi taxatoarea erau coborâţi şi aşteaptau să se facă ora de plecare în cursă, informează Mediafax.
La un moment dat, plictisit de aşteptare, tânărul a trecut la volan, a blocat uşile şi a plecat spre Năvodari cu toţi pasagerii aflaţi în maşină în acel moment.
La numai un kilometru, maşina a fost oprită de poliţişti. Până ca poliţiştii să apuce să discute cu tânărul aflat la volanul microbuzului, şoferul profesionist al autobuzului a ajuns şi el, în fugă, în zonă şi l-a luat pe tânăr la bătaie.
Singura explicaţie pe care a dat-o Gabriel Lupescu a fost că se grăbea şi că vroia să ajungă cât mai repede la Năvodari. Poliţiştii au mai descoperit şi că tânărul avea o alcoolemie de 0,83 la mie alcool pur în aerul expirat.
Lui Gabriel Lupescu i se va întocmi dosar penal pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fără categoria corespunzătoare şi conducere în stare de ebrietate.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close