Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Un italian s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul 9, după ce şi-a înjunghiat soţia

Constanţa. Un italian s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul 9, după ce şi-a înjunghiat soţia

Constanţa. Un italian s-a aruncat cu copilul în braţe de la etajul 9, după ce şi-a înjunghiat soţia
Foto: Antena 3
13 Ian 2011   •   17:54

Un bărbat din Constanţa s-a aruncat de la etajul trei cu un copil în braţe, după şi-a înjunghiat soţia. Bărbatul a murit, în timp ce copilul a supravieţuit şi a fost transportat la spital de urgenţă, decedând ulterior.

Femeia este româncă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind transportată la spital, viaţa nefiindu-i pusă în pericol. Potrivit medicilor de pe ambulanţă, iniţial, vecinii au sunat la 112, în jurul orei 17.00, şi au anunţat că o femeie a fost înjunghiată, iar câteva minute mai târziu a fost primit un alt apel potrivit căruia două persoane au căzut de la etaj.

 

La faţa locului, au fost trimise mai multe ambulanţe, medicii constatând că bărbatul are numeroase leziuni craniene şi nu a mai putut fi salvat, iar copilul avea politraumatisme şi, fiind comă profundă, a fost transportat la Secţia de Reanimare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, informează Mediafax. Acesta a decedat ulterior.

Potrivit sursei citate, incidentul ar fi avut loc în urma unei altercaţii familiale, bărbatul înjunghiindu-şi soţia în şold, după care a luat copilul de aproximativ un an şi jumătate în braţe şi s-a aruncat pe geam de la etajul al nouălea al blocului.

 


 



 




×
Subiecte în articol: injunghiat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close