Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Trei persoane au fost împuşcate de poliţişti, în timp ce furau cereale dintr-un tren

Constanţa. Trei persoane au fost împuşcate de poliţişti, în timp ce furau cereale dintr-un tren

Constanţa. Trei persoane au fost împuşcate de poliţişti, în timp ce furau cereale dintr-un tren
Foto: Antena 3
20 Dec 2010   •   15:26

Trei persoane au fost împuşcate de poliţiştii de la Transporturi Feroviare, în timp ce încercau să fure cereale dintr-un tren în judeţul Constanţa. Doi dintre răniţi au fost transportaţi la spital, iar cel de-al treilea a fugit şi este căutat de poliţişti.

Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească focurile de armă, întrucât au depistat o bandă de hoţi care vroiau să fure îngrăşăminte, pe care le-ar fi transportat ulterior către portul Constanţa.

Poliţiştii au folosit armele din dotare după ce i-au somat pe aceştia să se oprească însă ei au continuat să fugă, astfel că două persoane au fost rănite, potrivit Mediafax. Alături de duba în care aceştia depozitau sacii cu îngrăşământ, poliţiştii au mai găsit o a doua maşină, înmatriculată în Bulgaria.

Victimele au fost duse cu ambulanţa la SJU Constanţa, pentru îngrijiri medicale. Din primele informaţii, banda era formată din aproximativ 15 de persoane, dintre care singurele reţinute sunt cei doi bărbaţi internaţi în spital.

 


 



 

×
Subiecte în articol: tren furt impuscati
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close