Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Italianul care s-a aruncat de la geam cu copilul în braţe avea probleme financiare

Constanţa: Italianul care s-a aruncat de la geam cu copilul în braţe avea probleme financiare

Constanţa: Italianul care s-a aruncat de la geam cu copilul în braţe avea probleme financiare
Foto: Antena 3
14 Ian 2011   •   08:36

Italianul din Constanţa care s-a aruncat de la etajul 9 cu copilul în braţe şi-a pierdut minţile după ce a rămas fără o sumă mare de bani. Iubita acestuia a scăpat cu viaţă după ce a fost înjunghiată de două ori şi spune că problemele financiare au cauzat nenumărate certuri aprinse în ultima perioadă. Din păcate, copilul de numai un an şi jumătate a murit la spital noaptea trecută.

Mama copilului a ajuns la spital în stare de şoc, după ce a fost înjunghiată de concubinul ei. Aceasta susţine că nu îşi poate explica incidentul.
În ultima perioadă însă, bărbatul era mai mereu nervos din cauza problemelor financiare.
 
Până la urmă, italianul de 58 de ani nu s-a oprit doar la o ceartă. Orbit de furie, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe concubina sa.

Alarmaţi de ţipetele femeii, vecinii i-au sărit în ajutor. Au spart uşa, însă nu l-au mai găsit pe bărbat înauntru. Acesta sărise pe geam având copilul în braţe.

Bărbatul nu a supravieţuit căderii de la etajul 9. Copilul a ajuns la spital în comă profundă, cu hemoragie internă generalizată, şi a murit după câteva ore. Mama lui e internată în acelaşi spital, în stare de şoc.

Anchetatorii speră ca în zilele următoare să facă lumină în acest dosar.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close