Antena 3 CNN Actualitate Constanţa: Au rămas fără bani, după ce firma de la care cumpăraseră apartamente a dat faliment

Constanţa: Au rămas fără bani, după ce firma de la care cumpăraseră apartamente a dat faliment

Constanţa: Au rămas fără bani, după ce firma de la care cumpăraseră apartamente a dat faliment
01 Sep 2009   •   19:33

Peste 50 de familii din Constanţa au ieşit în stradă, disperaţi că au rămas fără case după ce firma care ar fi trebuit să le construiască locuinţele a intrat în faliment. Oamenii au plătit pentru apartamente până la 50.000 de euro, iar acum au de platit rate la bancă şi chirie. Păgubiţii au făcut deja plângeri la Parchet pentru a-şi rezolva situaţia.

Cele 50 de familii au ales să protesteze în stradă, după ce luni întregi au fost amânaţi de reprezentanţii firmei care trebuia să le contruiască locuinţele. Au dat banii, dar nu au primit nici casă, nici bani înapoi şi mai ales, niciun răspuns. Tot ce au aflat este că firma a intrat în insolvenţă.

Păgubiţii s-au reunit într-o asociaţie şi au făcut plângeri la Parchet. Ei speră că instanţa le va rezolva problema.

La sfârşitul anului 2007 grupul de firme care urma să le construiască locuinţele anunţa o investiţie de 4,5 milioane de euro în mai multe proiecte rezidenţiale. Cei mai mulţi dintre clienţi au achitat integral sumele pentru apartamente, la momentul contractării. Este vorba despre sume cuprinse între 28 000 de euro petru o garsonieră şi 50 000 de euro pentru un apartament. Firma a intrat apoi în insolvenţă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: firma faliment
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close