Antena 3 CNN Actualitate Consilierii PNL îi fac cadou lui Videanu o bordură

Consilierii PNL îi fac cadou lui Videanu o bordură

Consilierii PNL îi fac cadou lui Videanu o bordură
16 Sep 2007   •   19:16

Consilierii generali ai PNL Bucureşti îl acuză pe primarul Capitalei, Adriean Videanu, de întârzierea şi costul lucrărilor de reparare a drumurilor. Ei spun că un km de drum refăcut în Bucureşti, costă aproape cât unul de autostradă. Consilieriii liberali se plâng şi de alocarea unor sume prea mari pentru schimbarea bordurilor, drept pentru care îi vor face una cadou primarului general.

Potrivit estimărilor iniţiale ale primarului general, Adrian Videanu, toate cele 78 de bulevarde aflate în reparaţii ar fi trebuit să fie gata până luni. Liberalii din Consiliul general al Bucureştiului acuză însă că doar o treime dintre străzile principale au fost redate traficului. Şi asta în condiţiile în care, investiţia s-ar ridica la aproape un miliard de euro. ?Un kilometru de drum reparat în Bucureşti costă între 4 şi opt milioane de euro, în condiţiile în care un kilometru de autostradă, nou, se ridică la 5 milioane, fără infrastructură.?, susţine PNL-istul Dorin Băleanu. Consilierii generali ai PNL acuză şi acţiunile de înlocuire a bordurilor, despre care spun că sunt scumpe şi cu termen de garanţie redus.

În replică, primarul general Adrian Videanu a precizat într-un comunicat de presă că toate proiectele de refacere a infrastructurii, în curs de execuţie, au şi votul celor care îl critică acum. "În calitate de Primar General, ales pe când reprezentam Alianţa D.A.PNL-PD, le mulţumesc consilierilor generali ai PNL pentru că, atât timp cât şi-au menţinut angajamentele luate faţă de bucureşteni, au votat toate proiectele pe care le-am propus pentru reabilitarea infrastructurii Capitalei. Acum, înţeleg că se consideră liberi de angajamente şi pot declara orice, motiv pentru care nu voi comenta în niciun fel gestul de astăzi al Consilierilor Generali ai PNL." precizează Adriean Videanu. Acuzaţiile consilierilor liberali la adresa lui Videanu vin după ce Alianţa D.A. PNL-PD s-a rupt inclusiv la nivelul Consiliului General Bucureşti.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close