Antena 3 CNN Actualitate Condiția simplă pe care trebuie să o îndeplinești ca să intri gratuit la UNTOLD sau Neversea

Condiția simplă pe care trebuie să o îndeplinești ca să intri gratuit la UNTOLD sau Neversea

Cei care își doresc să meargă la festivalul UNTOLD sau Neversea pot obține intrare gratuită pentru o zi dacă îndeplinesc o singură condiție.

festivaluri 2024
Condiția simplă pe care trebuie să o îndeplinești ca să intri gratuit la festivalul UNTOLD sau Neversea Sursa foto: pexels.com
de Ioana Mircea    |    16 Mai 2024   •   20:56

Organizatorii celebrului festival UNTOLD și Neversea vin cu o veste specială pentru cei care aleg să facă o faptă bună și să doneze sânge. Între 18 mai și 30 iunie, atât la caravana mobilă, cât și în Centrele de Transfuzie din țară, donatorii vor fi recompensați cu un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau Neversea.

Campania Blood Network, ajunsă la a X-a ediție în acest an, aduce un motiv în plus pentru cei care vor să salveze vieți și să se bucure de muzică și atmosferă incendiară la cele mai mari festivaluri din România.

"Anul acesta, fanii UNTOLD sau Neversea din zece orașe din țară pot fi eroi și prin donarea de sânge. București, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureș, Zalău, Constanța, Târgu-Jiu, Ploiești, Cluj și Timișoara sunt locurile unde cei generoși pot face acest gest nobil", au precizat organizatorii campaniei.

Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date "Și Eu Donez" primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Potrivit informațiilor furnizate, Blood Network este cea mai longevivă inițiativă de donare de sânge din România, salvând până în prezent peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare, iar cei care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-urile specifice pentru UNTOLD și Neversea.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4 - 7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august, în Cluj-Napoca, potrivit agerpres.ro.

×
Subiecte în articol: Untold Neversea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close