Antena 3 CNN Actualitate Concursul de aventură și explorare urbană Alexandria Express – Treasure Hunt a fost câștigat de o echipă formată din 4 fete

Concursul de aventură și explorare urbană Alexandria Express – Treasure Hunt a fost câștigat de o echipă formată din 4 fete

concurs alexandria romania inteligenta
Pentru câștigarea primului loc, echipa fetelor a primit ca premiu 4 biciclete și 4 căști de ciclism. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Mihaela Bîrzilă    |    28 Aug 2024   •   18:33

Provocare inedită la Alexandria, de Zilele Oraşului. Un concurs de aventură şi explorare urbana la care locuitorii au fost invitaţi să descopere „comorile" oraşului. Evenimentul este organizat de Primăria Alexandria, în parteneriat cu Antena 3 CNN şi România Inteligentă.

„În urmă cu doar câteva momente s-a încheiat fesitivitatea de premiere. Am lângă mine chiar câștigătoarele de astăzi. Echipa fetelor jucătoare de baschet din Alexandria a câștigat astăzi concursului de aventură și explorare urbană Alexandria Express – Treasure Hunt. Anul trecut, prima ediție a fost câștigată tot de niște sportivi din Alexandria. Băieți la prima ediție, a venit și rândul fetelor”, a trasmis Mihael Bîrzilă, jurnalist Antena 3 CNN.

Alexandra, Cătălina, Andreea și Ioana sunt câștigătoarele celei de-a doua ediții a concursului de aventură și explorare urbană Alexandria Express – Treasure Hunt, Antena 3 CNN, România Inteligentă – ediția 2024.

Pentru câștigarea primului loc, echipa fetelor a primit ca premiu 4 biciclete și 4 căști de ciclism.

„Ne-a plăcut că am ieșit din zona noastră de confort. Mereu ne-am dorit să încercăm lucruri noi și a fost cea mai bună oportunitate pe care am putut să o întâmpinăm”, a spus una dintre fetele din echipa câștigătoare.

Concursul s-a desfășurat miercuri, 28 august, pe un traseu de 4 kilometri în Alexandria, între orele 9-15. Marți a avut loc instruirea echipelor înscrise, formate din maximum 4 persoane. Numărul maxim de echipe a fost 18.

Echipele înscrise au trebuit să descopere traseul propus de organizatori, să rezolve ghicitorile și să exploreze orașul într-un mod inedit. Traseul a fost conceput ca o experiență cu durată medie pentru descoperirea orașului într-un mod distractiv.

Concursul a cuprins probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le-a permis echipelor formate din 2-4 participanți să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele au fost poziționate în locuri inedite din oraș, iar indiciile au oferit concurenților oportunitatea de a cunoaște orașul, oamenii și realizările acestora, pentru a descoperi în final „comoara” Alexandriei.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close