Antena 3 CNN Actualitate Concertul lui Julio Iglesias la Sibiu aproape "anulat" din rea-voinţă

Concertul lui Julio Iglesias la Sibiu aproape "anulat" din rea-voinţă

Concertul lui Julio Iglesias la Sibiu aproape "anulat" din rea-voinţă
08 Iul 2007   •   16:59

Directorul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman, a declarat duminică, că Julio Iglesias va concerta sigur pe 16 iulie, în Capitala Culturală Europeană, deşi persoane necunoscute au aplicat pe afişele de concert, falsul anunţ ?ANULAT?. ?Nu ni s-a mai întâmplat aşa ceva, dar se pare că cineva este totuşi deranjat de această iniţiativă pe care o considerăm foarte bună, ca Julio Iglesias să concerteze pe 16 iulie, pentru prima dată, la Sibiu. Precizăm clar că acest concert nu a fost anulat?, a declarat Ovidiu Dragoman.

Este pentru prima dată în Sibiu, când cineva face glume proaste şi încearcă să dezinformeze publicul, anunţând că acest concert ar fi fost anulat. Organizatorii de la Sibiu au verificat duminică toate afişele, reuşind să înlătura ştampila cu anunţul fals, ?ANULAT?. Concertul starului latin, Julio Iglesias, este cel mai bine vândut eveniment muzical din istoria Sibiului, pe locul doi în top, fiind concertul grupului Scaligero, de la Scala din Milano.

Cele mai scumpe bilete la concertul susţinut pe 16 iulie, în Capitala Culturală Europeană, de Julio Iglesias, au fost epuizate în primele două ore după punerea lor în vânzare deşi preţul a fost de 300 de lei. Julio Iglesias va concerta pe 16 iulie, în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, unde vor fi amplasate maximum 5.000 de scaune, a declarat primarul Klaus Johannis. Iglesias a mai fost la noi în ţară, prima dată a venit în 1968, la Festivalul ?Cerbul de Aur? de la Braşov, unde s-a şi lansat. Julio Iglesias a mai susţinut un concert în România, în 1999, dar la Bucureşti.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close