Antena 3 CNN Actualitate Complex rezidenţial exclusivist lângă Poiana Braşov, cu heliport şi teren de golf

Complex rezidenţial exclusivist lângă Poiana Braşov, cu heliport şi teren de golf

Complex rezidenţial exclusivist lângă Poiana Braşov, cu heliport şi teren de golf
18 Iun 2008   •   19:03

Primul complex rezidenţial exclusivist din România va fi în fapt un mic oraş construit în apropiere de Poiana Braşov. Complexul va fi format din 1.000 de apartamente de vacanţă, 10 vile, un hotel de 5 stele şi un teren de golf întins pe o suprafaţă de 440.000 de metri pătraţi. Tot în complexul Silver Mountain va fi construită o şcoală de tenis care va fi patronată de Ilie Năstase.

Locuitorii micului oraş vor avea la dispoziţie tot ce îşi doresc: două restaurante, 2 baruri în hotel, săli de conferinţă, o piscină cu funcţie înăntru şi afară, iarnă - vară, terenuri de tenis, squash, cazino, discotecă, patinoar.

În cadrul complexului rezidenţial va exista şi un cinematograf, o şcoală de echitaţie, restaurante cu specific internaţional, magazine şi 2 heliport-uri. Primele 2 clădiri de locuinţe vor fi finalizate în decembrie 2008. Acestea cuprind 101 apartamente cu una sau două camere, studiouri şi penthouse-uri.

Preţurile variază între 160.000 şi 490.000 de euro, în funcţie de vedere, suprafaţă sau aşezare. Complexul va avea rezervoare proprii pentru alimentarea cu apă, staţii pentru filtrarea apei menajere, alimentare cu gaz şi reţele de telecomunicaţii. Întregul proiect va fi finalizat în 2013.



Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close