Antena 3 CNN Actualitate Compania din România care a interzis folosirea Facebook și TikTok în timpul programului de lucru

Compania din România care a interzis folosirea Facebook și TikTok în timpul programului de lucru

getty images telefon
Compania din România care a interzis folosirea Facebook și TikTok în timpul programului de lucru. Foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    14 Aug 2024   •   13:27

CFR le-a interzis angajaților să mai folosească rețelele sociale în timpul programului de muncă.

Compania a adoptat un plan de măsuri după ce un tren de călători și unul de marfă au fost la un pas să se ciocnească în urmă cu două săptămâni.

Una dintre măsuri interzice folosirea telefoanelor în timpul programului de lucru pentru a accesa Facebook sau TikTok.

Două trenuri, la un pas să se ciocnească

La sfârșitul lunii iulie, o adevărată tragedie feroviară a fost la un pas să aibă loc. 

”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră pe intervalul Roșiori Nord – Caracal, din cauza unui incident feroviar înregistrat între stațiile Drăgănești Olt – Fărcașele, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări.

Traficul feroviar este închis temporar între stațiile Drăgănești Olt și Fărcașele, după ce două trenuri, unul de marfă și unul de călători, care au fost expediate pe același fir de circulație, s-au oprit unul în fața celuilalt în condiții de siguranță, în baza indicațiilor de oprire ale semnalelor luminoase.

Menționăm faptul că, trenul privat de marfă a fost expediat din stația Drăgănești Olt pe firul II, iar trenul IRN 348 (Arad – București Nord) a fost expediat tot pe firul II, dar din stația Fărcașele. Ambele garnituri s-au oprit în zona km CF 146+500, fără risc de coliziune, în baza indicațiilor de oprire ale semnalelor luminoase.

Incidentul va fi investigat de o echipă a AGIFER, autoritate care va stabili cauzele care au condus la producerea acestui incident.

Precizăm faptul că, reprezentanții SRCF Craiova vor lua toate măsurile necesare pentru restabilirea circulației pe firul II, între stațiile Drăgănești Olt și Fărcașele, după finalizarea constatărilor preliminare ale echipei AGIFER”, au scris reprezentanții CFR, într-un comunicat de presă, la acel moment. 

 

 

×
Subiecte în articol: CFR Facebook TikTok
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close