Antena 3 CNN Actualitate Colectarea deşeurilor electrocasnice continuă în Bucureşti. Este rândul sectorului unu

Colectarea deşeurilor electrocasnice continuă în Bucureşti. Este rândul sectorului unu

Colectarea deşeurilor electrocasnice continuă în Bucureşti. Este rândul sectorului unu
13 Iul 2008   •   09:45

Bucureştenii pot scăpa duminică de aparatura veche din casă, de care nu mai au nevoie. În sectorul 1, are loc o nouă etapă a campaniei de colectare a deşeurilor electrocasnice. Ulterior, echipamentele vor fi reciclate. Locuitorii Sectorului 1 pot depozita în faţa casei televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat sau alte echipamente electrocasnice vechi, care le ocupă inutil spaţiul în locuinţe. Toate deşeurile vor fi ridicate gratuit de o firmă de salubrizare.

Echipamentele electrocasnice colectate vor fi preluate apoi de către Asociaţia "Environ" în vederea reciclării, în conformitate cu legislaţia europeană de mediu. Edilii de sector îşi propun, prin această campanie, să-i convingă pe bucureşteni de importanţa reciclării deşeurilor provenite din echipamente electrice şi electronice şi să-i determine să se comporte responsabil faţă de mediu.

Acţiunile de colectare şi reciclare a deşeurilor electrocasnice organizate de Primăria Sectorului 1, împreună cu Romprest şi cu Asociaţia Environ, au început în luna aprilie şi vor continua în a două duminică a fiecărei luni, timp de un an.

Antena3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close