Antena 3 CNN Actualitate Control judiciar pentru Kovesi. Fosta şefă DNA, la Secţia 18 de Poliţie

Control judiciar pentru Kovesi. Fosta şefă DNA, la Secţia 18 de Poliţie

Control judiciar pentru Kovesi. Fosta şefă DNA, la Secţia 18 de Poliţie
de S.T.    |    01 Apr 2019   •   08:04

UPDATE 09.45 - Laura Codruţa Kovesi s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul Secţiei 18 de Poliţie din Capitală, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasată de procurorii de la Secţia de anchetare a magistraţilor în dosarul privind repatrierea lui Nicolae Popa.

Kovesi a spus că va lucra în continuare în Ministerul Public.

„O să vedem. Nu pot să comentez, nu ştiu ce se va avea în vedere atunci când se va negocia. O să vedem care va fi decizia, o să vedem cât de mult au fost influenţate negocierile de evenimentele din ultima perioadă. Este greu să spunem de pe acum că se va întâmpla într-un fel sau în altul”, a spus Kovesi, întrebată dacă i s-au diminuat şansele de a deveni procuror-şef european.

----------------------------

Fosta şefă a DNA este aşteptata luni dimineaţă la poliţie pentru a semna controlul judiciar.

Procurorii de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) au anunţat că fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a fost plasată sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, ea având şapte interdicţii, printre care obligaţia de a nu părăsi ţara fără încuviinţarea procurorului de caz, să nu vorbească cu presa despre dosarul său şi să nu activeze ca procuror la Parchetul General.

Și tot astăzi, luni, 1 aprilie, CSM ar putea decide care va fi noul loc de muncă al Laurei Codruţa Kovesi în condiţiile în care procurorii i-au interzis să mai lucreze la Parchetul General.

Urmează mai apoi joi o nouă rundă de negocieri între Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene cu privire la funcția de procuror-șef european.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close