Antena 3 CNN Actualitate Cod galben în toată ţara: temperaturi foarte scăzute

Cod galben în toată ţara: temperaturi foarte scăzute

<font color=red>Cod galben în toată ţara</font>: temperaturi foarte scăzute
04 Noi 2007   •   11:58

În intervalul 5 noiembrie ora 00.00 - 6 noiembrie ora 21.00 vremea se va răci accentuat în toată ţara, devenind deosebit de rece pentru începutul lunii noiembrie, cu valori de temperatură cu 8... 10 grade sub mediile climatologice. În cursul zilei de luni, 5 noiembrie, se vor semnala precipitaţii temporare, mai ales sub formă de ninsoare în Transilvania şi Moldova şi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în regiunile sudice.

Meteorologii se aşteaptă ca temperaturile să fie cu 10 grade mai scăzute decât media lunii noiembrie. În estul şi sud- estul ţării, vântul va sufla cu putere, iar la munte va ninge viscolit. Moldova va fi Polul frigului.

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud au fost închise, luni dimineaţă, din cauza vântului foarte puternic. Autorităţile portuare au transmis avize de furtună pentru următoarele 24 de ore tuturor navelor aflate în porturile maritime. Astfel, navele aflate în rada exterioară trebuie să stea cu motoarele pornite, iar cele de la cheu trebuie să întărească legăturile la ţărm.

NINGE ÎN NORDUL ŞI ÎN CENTRUL ŢĂRII

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close