Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de viscol în zece judeţe din sudul ţării şi în Bucureşti. Vezi prognoza meteo

Cod galben de viscol în zece judeţe din sudul ţării şi în Bucureşti. Vezi prognoza meteo

Cod galben de viscol în zece judeţe din sudul ţării şi în Bucureşti. Vezi prognoza meteo
08 Mar 2010   •   08:44

Metorologii au emis o atenţionare cod galben de viscol în zece judeţe şi Bucureşti. Sunt vizate judeţe din sudul ţării. Atenţionarea intră în vigoare la ora 18.00 şi expiră marţi la 21.00

Potrivit ANM, în intervalul menţionat în sudul Olteniei, sudul şi estul Munteniei şi în Dobrogea, intensificările de vânt se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite şi se va depune un strat nou de zăpadă. La începutul intervalului pe litoral precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ploaie şi se va produce polei.

În sudul şi sud-estul ţării vor fi intensificări ale vântului începând chiar de la orele prânzului, cu viteze ce vor atinge si depăşi, la rafală, 65-70 km/h.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile:



Marti
Vremea se va menţine deosebit de rece. În regiunile sudice şi sud-estice, îndeosebi ziua vor fi înnorãri, local va mai ninge, iar vântul va prezenta intensificãri cu precãdere în Dobrogea şi Bãrãgan. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, iar cele minime între -12 şi -2 grade, mai coborâte în depresiuni.
Presiunea atmosferica va creste.

Miercuri
Vremea va fi rece. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vestul şi sudul ţãrii, unde izolat vor fi precipitaţii, mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Noaptea aria de nebulozitate se va extinde şi vor cãdea precipitaţii, predominant ninsoare, mai ales în regiunile din jumãtatea sud-vesticã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi local în jumãtatea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -8 şi 2 grade, mai scãzute în zonele depresionare.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cod galben
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close