Antena 3 CNN Actualitate Cod galben de ploi şi vijelii în Capitală şi judeţul Ilfov

Cod galben de ploi şi vijelii în Capitală şi judeţul Ilfov

Cod galben de ploi şi vijelii în Capitală şi judeţul Ilfov
01 Iul 2009   •   20:15

Meteorologii au anunţat, miercuri seară, cod galben de ploi şi vijelii pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov. Avertizarea a fost valabilă de la 19.45 până la ora 21.00. În Capitală a plouat torenţial şi, ca de obicei, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Atenţionarea meteorologilor a fost cu privire la fenomenele meteo care-şi fac simţită prezenţa imediat. În intervalul de timp indicat de specialişti ar fi putut să cadă precipitaţii de 15 litri pe metru pătrat. Aceasta ar fi fost o cantitate foarte mare de precipitaţii pentru Bucureşti, constituind, în mod normal, precipitaţiile obişnuite pentru două săptămâni din luna iulie.

Meteorologii au mai anunţat, pentru seara de miercuri, ploi în toată Muntenia şi în Oltenia.

Acesta este cea de-a doua atenţionare cod galben de ploi şi vijelii pentru Capitală, din ultimele trei zile. Luni, meteorologii au emis o atenţionare de o oră pentru ploi şi vânturi puternice, dar tot de scurtă durată.

Tot în ultimele zile mai multe zone din ţară au fost lovite de ploi abundente şi intensificări ale vântului. Oraşele Vaslui şi Bacău au fost afectate luni după-amiază de furtună. Circulaţia a fost întreruptă la începutul săptămânii şi la Babadag, unde apa a ajuns pe şosea la 50 de centimetri şi a căzut grindină.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close