Antena 3 CNN Actualitate Întâlnirea lui Tăriceanu şi Dragnea cu Dăncilă s-a încheiat. Ce s-a discutat în ședința secretă

Întâlnirea lui Tăriceanu şi Dragnea cu Dăncilă s-a încheiat. Ce s-a discutat în ședința secretă

o_1ce68qt48vb71jsvf14h0n1tif8.png
23 Mai 2018   •   16:16

Update: Oficial, s-a discutat despre două proiecte care vor intra mâine în ședința de Guvern: Parteneriatul Public Privat și Legea achiziției publice. Cei de la Guvern au prezentat coaliției aceste două proiecte, pentru că mai aveau de pus la punct niște detalii. Neoficial, s-ar fi dezbătut Pilonul II de pensii.

Update: Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, au plecat de la Palatul Victoria, unde s-au întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă.

Tăriceanu şi Dragnea au venit separat la Palatul Victoria. Întâlnirea a început la 13,30 şi a durat aproximativ două ore.

Prim-ministrul a anunţat că se întâlneşte miercuri, la ora 13,30, la Guvern, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. 'Am o întâlnire la 13,30 cu dl. Tăriceanu', a declarat Dăncilă, după ce a participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor.

Întrebată dacă la întâlnire va veni şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Dăncilă nu a precizat.

La insistenţele jurnaliştilor, potrivit cărora liderul social-democraţilor şi-ar fi anunţat intenţia de a participa la această întâlnire, Dăncilă a răspuns: 'E foarte bine, sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal ca să avem o discuţie între Guvern susţinut de actuala coaliţie şi liderii coaliţiei'.

Totodată, întrebată dacă la întâlnire se va discuta şi despre pilonul II de pensii, premierul a spus că nu. 'Nu discutăm despre pilonul II în niciun caz', a afirmat Dăncilă.

Chestionată de presă cu privire la subiectul întâlnirii de la ora 13,30, Dăncilă a declarat: 'O să vă spună dl. Tăriceanu şi cu dl. Dragnea'.

Știre inițială: Întâlnire de urgență la Palatul Victoria între Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la Guvern în urmă cu puțin timp.

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat întâlnirea cu șeful Senatului, fără a preciza dacă va participa și Liviu Dragnea.

"Am o întâlnire la 13,30 cu dl Tăriceanu", a declarat Dăncilă, după ce a participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor cu tema "Agricultura - prioritate naţională".

La insistenţele presei potrivit cărora liderul social-democraţilor şi-ar fi anunţat intenţia de a participa la această întâlnire, Dăncilă a răspuns: "E foarte bine, sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal ca să avem o discuţie între Guvern susţinut de actuala coaliţie şi liderii coaliţiei".

Totodată, întrebată dacă la întâlnire se va discuta şi despre Pilonul II de pensii, premierul a spus că nu. 

"Nu discutăm despre Pilonul II în niciun caz", a afirmat Dăncilă. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close