Antena 3 CNN Actualitate Cluj. Suporterii au abandonat steagurile printre gunoaie, după eliminarea de la EURO 2008

Cluj. Suporterii au abandonat steagurile printre gunoaie, după eliminarea de la EURO 2008

Cluj. Suporterii au abandonat steagurile printre gunoaie, după eliminarea de la EURO 2008
18 Iun 2008   •   12:15

România a fost aproape de o calificare în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal 2008, însă nu a reuşit să se impună în ultimul meci al grupei, în faţa unei echipe a Olandei relaxată şi lipsită de griji. Dezamăgirea a fost mare pentru Mutu şi compania, dar şi mai mare a fost pentru suporterii naţionalei, de pe stadion, de pe străzi, din faţa televizoarelor.

La Cluj, dezamăgirea a fost atât de mare încât unii din suporterii care au privit meciul în faţa ecranului gigant amplasat pe bulevardul Eroilor au abandonat pe jos steagurile României, printre coji de seminţe şi doze de bere. Cotidianul local ?Clujeanul? mai informează că o parte din fanii naţionalei au plecat din stradă chiar înainte de finalul partidei, după cel de-al doilea gol al batavilor.

La meci a asistat şi primarul Emil Boc, care a declarat la final că ?Olanda ne-a fost superioară?. ?Oricum, e un lucru extraordinar că am terminat pe locul 3 în grupa morţii?, a mai spus Boc la finalul partidei, citat de ?Clujeanul?.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close